Dit barns helbred

Syge børn hører ikke til i institutionen

Er dit barn syg? Så lad det blive hjemme!!

Hvis dit barn er syg og kommer i institutionen, kan det risikerer at smitte både de andre børn og de voksne, som skal passe dem. Det er IKKE SJOVT for dit barn at være i institutionen, når det er syg. Når mennesker er syge, store som små, vil de allerhelst være hjemme i vante omgivelser for at kunne blive raske igen.

Hvis dit barn har en børnesygdom, skal du fortælle os det, så vi kan hænge et opslag op, for at informere de andre forældre om, at der fx ”er et barn i institution med skoldkopper”.

Bliver dit barn syg i løbet af dagen, ringer vi til dig, så dit barn kan blive hentet så hurtigt som muligt. Dit barn må ikke komme i institutionen igen, førend det er helt raskt. Et raskt barn kan deltage i alle almindelige aktiviteter i huset i løbet af dagen, fx at lege udenfor og tage på ture ud af huset.

Ulykker

Hvis dit barn kommer ud for et uheld i løbet af dagen, vil vi ringe til dig, så du kan tage til lægen eller på skadestuen med dit barn. Kan vi ikke få fat på dig, tager vi en taxa til skadestuen med barnet. Vi vil stadigvæk prøve at få fat i dig på telefonen.

Hvis det en livstruende situation, der er opstået, tager vi selvfølgelig direkte på skadestuen og du vil få besked hurtigst muligt.

Kost

Du kan finde flere links omkring børn, sundhed og mad under Nyttige websteder i menuen.

Siden er sidst opdateret 7. juli 2017